" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

11 August 2009

'Hero Melayu' Alaf Ini?

Moh..yiddin telah meneruskan 'perjuangannya' membela Melayu (hero Melayu). Yang hebatnya Moh..yiddin, sebelum ini beliau dengan berani menuduh DSAI adalah pengkhianat bangsa Melayu. Tapi sekarang lain pula nadanya. Sepatah pun tak disebutkan nama pengkhianat yang dimaksudkannya.

Beliau mengingatkan orang Melayu mengenai individu2 yang sanggup mengkhianati bangsa sendiri semata-mata untuk kepentingan politik masing2. Beliau berkata individu2 seperti itu sanggup mengorbankan bangsanya sendiri demi memastikan cita2 politik mereka tercapai.

Beliau kata, "Menjadi tanggungjawab saya untuk menentang habis-habisan pihak yang sebegini. Saya tidak dapat bayangkan bagaimana keadaan negara kalau kita (UBN) tidak berkuasa pada PRU akan datang,"

Saya tidak akan berhenti mengingatkan dalam tempoh setahun dua ini bahaya yang bakal kita hadapi. Bahaya sentiasa ada di hadapan kerana adanya Melayu yang gemar memutarbelitkan fakta yang pastinya disukai kaum bukan Melayu yang berkepentingan.

Selama puluhan tahun, saya fikir saudara saudari tak pernah terfikir mengenai perkara ini kerana selama ini gerak geri saudara saudari tidak pernah tersekat kerana anda tahu UBN yang memerintah.

Tetapi sekarang kita mudah tercabar. Selepas PRU, mereka melihat politik boleh mengubah segala-galanya. Sebab itu ada pihak yang ghairah untuk merebut tempat tanpa memikirkan masa depan orang Melayu,".

Moh...yiddin juga sudah dapat merasakan bahawa UBN akan tumbang pada PRU-13 nanti sama seperti Najib juga. Sebab itulah 2-3 menjak ini, mereka menampilkan perlakuan yang agak 'ganjil'.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA