" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

24 August 2009

DSAI Tidak Terkejut Dengan Tindakan Radzhi

DSAI mengakui ADUN Lunas, Mohammad Radzhi Salleh yang mengumumkan keluar parti dan menjadi wakil rakyat bebas semalam sebenarnya mempunyai masalah disiplin. Beliau berkata, Radzhi turut mempunyai masalah peribadi yang melibatkan masalah rumahtangga beliau dengan isteri keempat. Oleh itu, pimpinan PR telah memberi amaran keras kepada beliau beberapa bulan lalu.

DSAI berkata, Radzhi sememangnya cenderung untuk keluar parti dan beliau pernah berusaha membawa 5 lagi ADUN PKR untuk melompat parti, namun tidak berjaya. Beliau juga ada masalah disiplin dan masalah kewangan iaitu tuntutan yang berlebihan, yang sebelum ini dinasihatkan oleh MB, Datuk Seri Azizan Razak supaya terus dikawal.

Disebabkan masalah disiplin dan masalah peribadi yang dihadapi oleh Radzhi, minggu lalu beliau telah diberi amaran dan seterusnya mengakibatkan penggantungan bahagian Padang Serai (melibatkan kawasan beliau).

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA