" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

14 August 2009

Rohaizat Othman Calon BN

Rohaizat Othman telah diumumkan oleh TPM sebagai calon BN yang akan bertanding di PRK DUN Permatang Pasir. Pengumuman tersebut dibuat di Bukit Merah, Permatang Pasir petang tadi.

Rohaizat, 38, merupakan Setiausaha UMNO Bahagian Permatang Pauh. UMNO telah selesai mengumumkan calon mereka, manakala PAS pula akan mengumumkan calon mereka malam ini. Penamaan calon akan berlangsung Isnin ini dan jika ada pertandingan, pengundian akan diadakan pada 25 Ogos.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA