" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

15 July 2009

UBN Berjaya Kekalkan Kekalahan

Setelah pelbagai pihak berhempas pulas bagi membantu calon PAS, UBN telah berjaya mempertahankan rekod kekalahan mereka buat kali yang ke-6 dalam PRK selepas PRU ke12. Pelbagai janji2 manis telah mereka taburkan kepada rakyat di MU.

Semasa suasana tegang yang berlaku di Kg Sungai Peria, media arus perdana itdak sekali pun menceritakan situasi sebenar yang berlaku. Penyokong PAS sebenarnya yang telah mengalami kecederaan yang agak serius. Dibawah ini adalah antara foto yang sempat diambil.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA