" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 July 2009

Chua Jui Meng akan sertai PKR?

Satu lagi perkembangan politik negara dalam suasana 1Malaysia, apabila ada sekumpulan bekas pemimpin kanan parti kaum Cina MCA akan menyeberang ke Pakatan Rakyat melalui PKR tidak lama lagi. Menurut satu sumber yang dipercayai, ia bermula dengan bekan calon presiden MCA iaitu Dato Chua Jui Meng, Bekas Senator David Yeo dan beberapa yang lain lagi.

Chua telah memanggil mesyuarat tergempar MCA Bakri malam ini di mana beliau dijangka melepaskan jawatan ketua bahagian tersebut. Adalah dipercayai mereka akan mengumumkan perkara ini di Pejabat PKR dalam satu majlis pada hari Sabtu 18 Jul ini. Kemasukan Jui Meng ke dalam PKR akan meningkatkan lagi sokongan rakyat kepada PR.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA