" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

15 July 2009

Perbicaraan Kes Liwat 2

Nampaknya DSAI terpaksa menempuh satu suasana yang amat genting apabila ketua pasukan guaman beliau saudara Haji Sulaiman terpaksa berundur dari mengendali kes beliau kerana faktor keuzuran.

Petanda sejarah hitam akan berulang lagi apabila peguam beliau mengusulkan agar ditangguh perbicaraan bagi membolehkan beliau melantik ketua pasukan guaman baru. Bagaimanapun, Hakim terus menolak dan menetapkan perbicaraan akan diteruskan seperti biasa.

Gani Patail terus mengulangi cara beliau yang sudah jelas bagi kita akan wujudnya kezaliman. Buktinya, beliau dan yang sewaktu dengannya masih gagal menyerahkan dokumen yang di ingini oleh pihak pembelaan hingga sekarang. Ini termasuk lapuran perubatan Pusrawi!

Bagi mengikuti perkembangan terkini perbicaraan, sila klik di sini.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA