" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

06 July 2009

Satu Lawan Satu Di MU

PRK DUN Manek Urai (MU) menyaksikan pertarungan satu lawan satu antara PAS dan UMNO. Lebih 10,000 penyokong berarak mengiringi calon PAS, Mohd Fauzi Abdullah, 50, sejauh 1.4 kilometer ke Pusat Penamaan Calon SMK Sultan Yahya Petra. Mohd Fauzi, diapit MB Kelantan TGNA memfailkan kertas penamaan pada 9.17 pagi. Jadi, isu mengenai kerajaan perpaduan haruslah ditutup terus dari diperkatakan. Inilah buktinya, PAS dan UMNO akan berentap secara anak 'jantan'.

foto2 semasa penamaan calon clik readmore

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA