" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 July 2009

Laporan Polis Kes Rasuah Esok !

Satu laporan polis bersabit kes rasuah di pejabat Kesedar akan di buat pada jam 10.00 pagi esok di Balai Polis Daerah Kuala Krai. Pengadu laporan ini adalah Ustaz Mahadi Mat Zain (Ketua Pemuda PAS Kawasan Kuala Krai) di iringi oleh YB Ustaz Abdul Latif Abdul Rahman (Ketua DPPNK), Saudara Hisham Fauzi (Naib Ketua DPPNK) dan seorang peguam dari Lajnah Guaman Dan Hak Asasi Manusia DPPNK. Berkemungkinan, semua pimpinan kawasan juga akan hadir sama.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA