" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 July 2009

Pendirian DSAI Mengenai Kematian Teoh

DSAI menafikan bahawa beliau sengaja mempolitikkan kematian SU politik Exco Kerajaan Negeri Selangor, Teoh Beng Hock. Sebaliknya beliau hanya menunaikan tanggungjawab kepada keluarga mangsa dan kerajaan negeri Selangor yang mahu menuntut penjelasan berhubung kematian mengejut itu. Tidak ada mana2 pihak yang mengatakan beliau mempolitikkan isu itu kecuali UMNO. Beliau berkata,

"Jangan cuba nak ugut kerana kita tetap akan bangkitkan isu Beng Hock kerana ini satu lagi bukti jenayah yang dilakukan oleh badan penguat kuasa yang dijalankan mengikut arahan UBN"

Beliau dan Pemimpin PR akan menziarahi keluarga mendiang Teoh Beng Hock di Alor Gajah esok, 20 Julai 2009 pada jam 10.30 pagi.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA