" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

29 October 2009

Keputusan Mesyuarat Khas Jawatankuasa Pusat

Tunggu punya tunggu, pada jam 1.00 pagi sidang media keputusan mesyuarat khas diadakan. Presiden PAS telah mengumumkan parti berkenaan akan mengadakan satu seminar khas yang bakal disertai oleh lebih 1000 perwakilan dari seluruh negara itu akan diadakan 7 Disember ini bagi membincangkan halatuju parti bagi menggantikan muktamar khas yang dicadangkan oleh TGNA.

Mesyuarat khas itu juga mengambil ketetapan agar Lembaga Disiplin PAS yang dipimpin oleh Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man menyiasat semua dakwaan terhadap PAS Selangor. Lembaga ini akan mencadangkan tindakan disiplin kepada mana-mana pihak yang didapati bersalah melanggar disiplin parti dan isu Kerajaan Perpaduan ditutup sepenuhnya dan tidak akan berbangkit lagi.

2 comments:

Anonymous said...

Jolokan Badawi Pas kena pada tempatnya.

Baru nak cari bukti siapa tukang-tukang roboh yang nak runtuhkan rumah PR?

Mesyuarat cap ayam.

Anonymous said...

begitulah cara islam, betul x betul kene siasat betul la kene kumpul bukti secukupnya, jgn jd mcm umno bangga dgn ISA belum tentu salahnya sdah dtahan dan dihukum dlm tahanan tanpa bicara tanpa ada bukti pun..ni bkn cap ayam lagi nih..ni cap tanduk 2 namanya.

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA