" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 October 2009

EGM Diganti Kepada Mesyuarat Khas

Baru-baru ini Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Aziz (TGNA) dalam blognya telah menyarankan agar parti berkenaan mengadakan EGM.

Hari ini Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub memberitahu bahawa isu mengadakan EGM sudah tidak berbangkit kerana TGNA sendiri yang mencadangkan forum itu ditukar kepada mesyuarat khas. Beliau berkata perkara itu dimaklumkan kepadanya semasa beliau mengadakan pertemuan dengan TGNA di kediaman Menteri Besar Kelantan itu di Kota Baharu semalam.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA