" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 September 2009

Selamat Berhari Raya

Esok, seluruh Umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Dalam negara kita masih lagi mengalami ketidakstabilan politik serta ekonomi yang semakin terhimpit, kita semua tetap menyambutnya dengan rasa syukur kehadrat Ilahi, keinsafan, kesabaran walaupun Syawal kali ini terpaksa disambut dengan sederhana.

Saya bagi pihak Pro Reform mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat Islam terutamanya kepada pemimpin-pemimpin PR, sahabat-sahabat yang sama-sama berjuang menegakkan keadilan, pendukung serta penyokong PR, dan tidak lupa juga kepada yang berbeza fahaman politik sekalipun. Ampun dan maaf dipinta sekiranya ada salah dan silap sepanjang blog ini beroprasi.

Selamat Berhari Raya....!!!

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA