" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

10 September 2009

RPK Muncul Dengan Mengkritik Kerajaan BN

Raja Petra Kamarudin (RPK) muncul dan bersuara melalui rangkaian you-tube mempertahankan dirinya dan mengkritik tindakan ‘double-standard’ kerajaan UBN. Beliau mengambil contoh yang mudah mendedahkan ketidakadilan kerajaan dengan memulakan siarannya membuat perbandingan apa yang telah berlaku dalam kerajaan Pakatan Rakyat Selangor.

Beliau berkata, kerajaan UBN boleh mengambil tindakan segera, menyerbu masuk pejabat Exco kerajaan Selangor hanya berdasarkan kepada tulisan yang dibuat oleh seseorang yang tidak dikenali dalam internet.

Kemudian beliau mendedahkan berkenaan kenyataan bersumpah yang dibuat olehnya berkaitan pembunuhan Altantuya. Beliau telah mendedahkan kepada umum bahawa Altantuya dibunuh dan Perdana Menteri Malaysia Dato’ Seri Najib Razak yang bertanggungjawab atas kematian tersebut.

Ikuti siaran penuh dibawah;
No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA