" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

27 June 2009

UBN Cuba Sogok Pengundi Pulau Pilihanraya?

PAS hari ini mendedahkan Umno menawarkan wang ringgit kepada pengundi2 Manek Urai supaya mereka tidak mengundi dalam PRK Dun Manek Urai. Ketua Pemuda Pas Kelantan Abdul Latif Abdul Rahman berkata:

"Saya diberitahu agen2 Umno bergerak mencari pengundi yang tinggal di luar dan cuba mempengaruhi pengundi terbabit supaya tidak pulang mengundi dengan membuat pelbagai tawaran antaranya menawarkan wang tunai sebanyak RM300 dengan syarat tidak pulang mengundi"

Malam tadi TGNA telah mengumumkan seorang usahawan perniagaan ikan, yang juga bendahari PAS kawasan Kuala Krai, Fauzi Abdullah sebagai calon dalam PRK kali ini. Sementara itu, BN pula akan mengumumkan calon mereka seawal-awalnya esok.

(sumber TVA)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA