" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

07 June 2009

TGNA: Kerajaan Perpaduan Perkara Karut !

Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Aziz (TGNA) sekali lagi menolak sebarang kerjasama dengan UMNO, khususnya yang menjurus kepada penubuhan kerajaan perpaduan BN-PR. Dalam ceramah sempena muktamar PAS beliau menegaskan dengan berkata...

"Gesaan supaya diadakan kerajaan perpaduan ini adalah mengarut. PAS tidak patut mengadakan perbincangan dengan UMNO, begitu juga UMNO dengan PAS. UMNO boleh disifatkan sebagai sebuah parti yang mengamalkan politik samseng dan seharusnya ditolak oleh PAS.

Matlamat kini ialah menyebarkan syiar Islam dan bukan untuk diadakan pertandingan bagi menentukan siapa yang memimpin dan siapa jadi pengikut. PAS menolak untuk mengadakan perbincangan dengan UMNO mengenai penubuhan kerajaan perpaduan".

1 comment:

Parpu Kari said...

DENGAN IZIN SAYA NAK MINTAK SEMUA PEMBACA BUDIMAN SUPAYA MEMBACA ARTIKEL INI DAN EDARKAN PADA SEMUA! SEJARAH TIDAK BOLEH DI PADAM!

http://parpukari.blogspot.com/2009/06/reid-commission-original-document.html

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA