" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 June 2009

Dr Mansor Sah Sebagai TKM 1 P Pinang

Hari ini, ADUN Penanti, Dr Mansor Othman telah selamat mengangkat sumpah sebagai TKM I Pulau Pinang yang diadakan dikediaman rasmi Yang Dipertua Pulau Pinang, Seri Mutiara. Turut hadir menyaksikan acara tersebut ialah KM Pulau Pinang, Lim Guan Eng.

Dr Mansor mengangkat sumpah di hadapan TYT mengantikan kekosongan yang ditinggalkan oleh Mohamad Fairus Khairudin yang juga Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang yang meletakan jawatan untuk melanjutkan pelajaran serta membersihkan nama daripada fitnah.

Sementara itu, majlis angkat sumpah sebagai ADUN akan diadakan berasingan pada tarikh yang akan ditetapkan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA