" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

28 June 2009

Che Jalal Muda Pilihan UBN Di Manek Urai

Kami dari Perisik Rakyat telah mendapat maklumat mengenai calon yang bakal diumumkan oleh UBN petang ini. Calon mereka ialah Che Jalal Muda. Beliau merupakan Naib Ketua Pemuda UMNO Kuala Krai. Pekerjaan beliau ialah 'tauke getah' yang mewarisi daripada bapanya. Latar lengkap beliau belum diperolehi.

Beliau telah terpilih untuk mewakili UBN dalam satu pemilihan yang telah diadakan awal minggu ini oleh UBN Kelantan setelah berjaya mendapat sebanyak 95% undi dari ketua2 bahagian yang memilih.

Jadi, PRK Dun Manek Urai boleh dikira 'unik' kerana calon2 bukannya terdiri daripada profesional. Calon dari PAS merupakan seorang tauke ikan, manakala UMNO pula seorang tauke getah.

1 comment:

serupasekala said...

PESANAN UNTUK PENGUNDI MANIK URAI

SILA LAYARI BLOG INI :

http://serupasekala.blogspot.com

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA