" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

14 April 2010

Zaid Ibrahim Diangkat Calon PR Dihadapan 10,000 Penyokong

Pakatan Rakyat mengetengahkan bekas Menteri Undang-Undang dan dermawan terkemuka, Zaid Ibrahim dalam pilihanraya kecil Hulu Selangor menentang gergasi BN. Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat Dato Seri Anwar Ibrahim mengumumkan perkara itu di hadapan 10,000 penyokong Pakatan Rakyat di Serendah, Hulu Selangor sebentar tadi.

Pengumuman ini dibuat dua hari lebih awal dari BN, yang masih buntu mencari calon terbaik menghadapi Zaid Ibrahim. Zaid adalah peguam yang pernah suatu ketika menguruskan firma undang-undang terbesar di negaa ini sebelum berkhidmat sebagai Ahli Parlimen Kota Bharu.

Pada 2008, beliau meletak jawatan sebagai Menteri Undang-Undang dari Kabinet Abdullah Ahmad Badawi sebagai tanda bantahan kepada penahanan Exco Selangor Teresa Kok, wartawan Cina dan seorang blogger.

(TVS)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA