" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 April 2010

Pakatan Rakyat Sabah Siap Siaga Hadapi PRK Sibu

Pakatan Rakyat Sabah sudah bersedia sepenuhnya bagi menghadapi pilihan raya kecil Parlimen Bandar Sibu berikutan kematian Timbalan Menteri Pengangkutan, Datuk Robert Lau akibat barah di Hospital Selayang hari ini.

Pengerusi Majlis Pemimpin KEADILAN Negeri Sabah, Ahmad Thamrin Jaini yang dihubungi menjelaskan ini adalah ujian sebenar jentera parti dalam menguji persiapan yang telah dilakukan.

"Kami mengucapkan takziah kepada keluarga mendiang Datuk Robert Lau. Kita telah bersedia dari awal lagi sebagai persiapan untuk pilihan raya negeri Sarawak dan pilihan raya ini sebagai ujian kita untuk menguji jentera parti.

"Siapa juga calon yang diputuskan oleh pimpinan pusat kita akan sokong kerana kita berpegang kepada perjuangan parti. Berita ini saya baru terima dan satu mesyuarat akan diadakan bagi membincangkan persiapan kita bagi membantu jentera parti di Sibu nanti," jelas Thamrin kepada Suara Keadilan.

(Suara Keadilan)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA