" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

18 April 2010

Nyahkan Apco Segera Dari Malaysia

Kerjaan pimpinan UMNO/BN bersekongkol dengan Zionis Israel sehingga sanggup mengupah jeneral Israel yang terlibat dalam pembunuhan beramai-ramai umat Islam Palestin.

Demikian kata Angkatan Muda KEADILAN Negeri Sembilan yang membuat laporan polis baru-baru ini terhadap Apco Worldwide Sdn Bhd, firma antarabangsa pro Zionis yang diupah oleh Perdana Menteri Najib Razak untuk menasihati kerajaan Malaysia dalam bidang komunikasi dan perhubungn awam.

Menurut Timbalan Ketua AMK Negeri Sembilan, Norazizi Abdullah laporan polis itu adalah susulan kepada berhubung pendedahan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengenai hubungkait Apco Worldwide Sdn Bhd dan kerajaan Malaysia.

Dalam kenyataan media yang dikeluarkan, Azizi dipetik sebagai berkata Apco bukan hanya sebuah syarikat perunding biasa tetapi mempunyai agenda jahat dan mempunyai hubungan dengan kerajaan rejim haram Zionis Israel.

"Pembabitan itu terbukti apabila salah seorang penasihat antarabangsa kepada Apco iaitu Doeon Berberbest-Elion yang merupakan bekas Ketua Perlindungan dan Keselamatan Agensi Keselamatan Israel yang berpangkat Mejar Jeneral terbabit dalam pembantaian dan 'massive killings' umat Islam di Palestin.

"AMK Negeri Sembilan juga menolak penafian yang dibuat Apco Worldwide bahawa ianya tidak terlibat secara langsung dalam penubuhan gagasan 1Malaysia kerana jelas terbukti syarikat tersebut telah bertapak di Kuala Lumpur dengan menggunakan nama Minds Team Sdn Bhd serta mempunyai Ketua Eksekutif yang sama iaitu Paul Stadlen.

"AMK mewakili rakyat Malaysia juga menyatakan kebimbangan terhadap keselamatan negara serta menolak sekeras-kerasnya 'penjajahan' bentuk baru ini dan menentang 'neo-colonialism' tajaan Zionis Israel ini.

"AMK juga menggesa rejim Umno BN di bawah kepimpinan Datuk Seri Najib Razak supaya jangan mengadaikan keselamatan negara dengan mengangkat rejim Zionis Israel sebagai penasihat dalam hal dasar dalam negara serta menghalau keluar Apco Worldwide demi menyelamatkan Malaysia," tegas Azizi lagi dalam kenyataan media tersebut.

(Suara Keadilan)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA