" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 April 2010

Lagi Pertubuhan Antarabangsa Sokong Anwar

Pakatan Rakyat terus menerima sokongan daripada pertubuhan antarabangsa yang memperjuangan pembaharuan politik dan sosio-ekonomi bagi memastikan pembelaan untuk segenap lapisan masyarakat. Semalam, Ketua Pembangkang dan pemimpin Pakatan yang lain mengadakan perjumpaan dengan pertubuhan Liberal International.

Perjumpaan ini membolehkan Liberal International dan pakatan Rakyat berkongsi pendapat mengenai cara-cara untuk membawa pembaharuan dalam pentadbiran yang boleh memastikan keadilan dan pembelaan untuk mereka yang teranayai.

Anwar berkata perwakilan pertubuhan antarabangsa itu turut menzahirkan sokongan terhadap beliau dalam mengadapi perbicaraan fitnah kali kedua.

“Delegasi dari Agensi Liberal International yang mewakili parti dari seluruh dunia ini hadir memberi sokongan kepada PR dan saya ingin mengucapkan terima kasih untuk sokongan yang ditunjukkan terhadap kes-kes yang bakal saya berdepan.

“Ini adalah peluang bagi saya untuk mestransformasikan kebebasan undang-undang bagi membolehkan ia berdiri dengan sendiri dan pada masa yang sama memperkasakan agenda serta memperkembangkan idea di peringkat antarabangsa untuk kepentingan parti dan rakyat,” katanya.

(TVS)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA