" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 April 2010

Penyokong BN Pijak Bendera KEADILAN

Penyokong Barisan Nasional mula bertindak ganas apabila mereka menolak penyokong Pakatan Rakyat serta memijak bendera KEADILAN di Sekolah Kebangsaan Batang Kali kira-kira pukul 12 tengahri tadi.

Anggota Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU) terpaksa bertindak meleraikan penyokong kedua belah pihak sebelum tercetus pergaduhan yang lebih serius.

Sementara itu Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim menemui penyokong di Sekolah Rendah Agama Hulu Bernam pukul 12.10 tengahari.

Beliau sempat bersalaman dengan pengundi dan penduduk setempat sambil penyokong Pakatan Rakyat melaungkan slogan 'Rasuah, Apco' di hadapan penyokong BN.

(Suara Keadilan)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA