" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 April 2010

CheGuBard Ditangkap Lagi

Ahli Majlis Pimpinan KEADILAN Pusat, Badrul Hisham Shahrin (CheGuBard) kini ditahan di Balai Polis Serendah dipercayai berhubung insiden di Felda Sg Buaya tengahari tadi.

Ahli Parlimen Batu, Tian Chua menyifatkan polis melakukan penangkapan berpilih dan mensasarkan CheGuBard sebagai mangsa mereka.

"Saya percaya tindakan polis ini adalah untuk menghalang CheGuBard dan petugas Pakatan Rakyat lain daripada menjalankan tugas mereka membantu kempen dalam pilihan raya kecil ini.

"Polis tidak boleh kata dalam mana-mana pilihan raya tidak boleh mencalarkan imej pemimpin negara atau tidak boleh membangkitkan mana-mana isu yang pada pandangan mereka tidak boleh ditimbulkan atau menangkap seseorang atas rasa dendam pemimpin atasan," kata Tian Chua.

(Suara Keadilan)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA