" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

22 November 2009

TGNA Nafi Husam Letak Jawatan

TGNA telah menafikan bahawa Datuk Husam Musa akan melepaskan jawatan dalam parti dan kerajaan negeri Kelantan. Beliau menyifatkan tindakan sebuah akhbar harian yang menyiarkan laporan itu hari ini sebagai usaha untuk memecah-belahkan PAS dan melariskan jualan akhbar berkenaan.

TGNA berkata, laporan akhbar berkenaan sama sekali tidak benar dengan memetik sumber termasuk daripada blog tertentu yang kononnya mempunyai maklumat bahawa Dato' Husam akan melepaskan jawatan.

Sekiranya benar Dato' Husam mahu meletakkan jawatan, beliau sama sekali tidak akan membenarkan perkara itu berlaku. Kerajaan negeri sangat memerlukan khidmat dan buah fikiran Dato' Husam kerana sepanjang perkhidmatannya, beliau (Dato' Husam) banyak membuat rundingan dengan kerajaan Pusat termasuk mengenai tanah dengan Felda, Felcra dan terbaru tuntutan royalti petroleum.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA