" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 November 2009

DSAI Menang Saman Terhadap NST

Hari ini DSAI telah memenangi kes saman fitnah beliau terhadap akhbar tunggangan kerajaan UMNO Barisan Nasional New Straits Times (NST).

Namun mahkamah Tinggi hanya mengarahkan NST membayar ganti rugi sebanyak RM100,000 dan RM20,000 sebagai kos kepada DSAI. Kadar faedah lapan peratus juga dibenarkan oleh mahkamah.

DSAI mengemukakan saman RM100 juta berhubung satu rencana yang mengaitkan DSAI dengan pelobi berpengaruh Amerika Syarikat Douglas H Paal yang telah disiarkan akhbar berkenaan 7 tahun lalu.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA