" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

23 November 2009

SPR Kalah Lagi

Harapan rakyat untuk melihat perubahan telah semakin jelas dengan keputusan yang telah dibuat oleh Mahkamah Tinggi hari yang mengarahkan SPR supaya mengadakan PRK bagi kerusi DUN Kota Siputeh, Kedah.

Mahkamah mengarahkan PRK berkenaan perlu diadakan dalam tempoh 60 hari berkuat-kuasa dari 16 November lalu. SPR juga diarah supaya mengeluarkan notis menjelang Rabu ini. Bagaimanapun Jabatan Peguam Negara tetap tidak mahu mengalah dan telah memfailkan rayuan di Mahkamah Rayuan pula.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA