" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 November 2009

Kes Liwat II Ditangguh Lagi

Hari ini, sekali lagi DSAI sengaja melengah-lengahkan kes liwat II beliau (versi katak PKR Pelabuhan Klang) apabila Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur memutuskan 23 November sebagai tarikh permohonan rayuan dan sebut semula kes.

Hakim Mohd Zabidin Mohd Diah turut mengarahkan peguam DSAI mengumpulkan semua dokumen dan keputusan specimen DNA yang dijangka keluar pada Jumaat ini untuk dibawa pada hari perbicaraan sebagai bahan bukti.

Mangsa liwat juga turut menghadirkan diri pada perbicaraan hari ini. Si mangsa liwat kata, beliau hadir untuk melihat perkembangan kes tersebut dan bersedia untuk membuktikannya. Beliau turut meminta pihak-pihak yang terlibat di dalam kes berkenaan mempercepatkan perbicaraan supaya dia boleh menunjukkan bukti secepat mungkin.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA