" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

10 January 2010

Saifuddin Di Lantik Setiausaha Agung PKR

Mesyuarat Biro Politik dan Majlis Pimpinan Tertinggi PKR semalam telah memilih YB Saifuddin Nasution sebagai Setiausaha Agung PKR yang baru bagi menggantikan Dato’ Saleh yang telah meletakkan jawatan.

Buat masa ini, selain sebagai Ahli Parlimen Machang, Saifuddin telah memegang jawatan Pengarah Pilihanraya PKR dan juga sebagai Pengerusi Perhubungan PKR Negeri Kelantan.

Pro Reform mengucapkan tahniah kepada saudara Saifuddin. Semoga PKR semakin mantap dan sentiasa menjadi parti yang paling digeruni oleh kerajaan UMNO BN.

1 comment:

Anonymous said...

geng pkr..
letak lah sapa pun..umno tak takut...! yg takut adalah pkr sendiri yg sedar ramai orang orang mula tinggal kapal pkr..hahaha

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA