" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

12 January 2010

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama 11 Jan 2010 (update 1)

Ini merupakan update-1 'gambar-gambar untuk dikongsi bersama'. Gambar yang sempat diambil petang semalam penuh dengan gambaran. Sama-samalah renung dengan mendalam. Gambar update-1 bagi saya, gambaran hamba Allah sedang sembahyang berjemaah, yang kemerahan pula menggambarkan alam baru selepas mati dan satu malapetaka yang dahsyat. Saya akan usahakan update-2, insyaallah sebelum jam 12.00 pm.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA