" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

06 January 2010

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama 6 Jan 2010

Beberapa isu yang berlaku dalam politik semasa negara kita hari ini antaranya ialah 2 individu iaitu seorang yang berpangkat sarjan dan seorang ahli perniagaan telah dihadapkan ke Mahkamah bersabit dengan kes kehilangan 2 enjin jet. Kedua-duanya tidak mengaku bersalah.

Sebelum ini biarpun siasatan masih berjalan, peguam negara yang 'glamour' iaitu Gani Patail telah mengeluarkan kenyataan bahawa tiada pegawai atasan dalam tentera yang terlibat. Ini umpama mengulangi apa yang telah terjadi terhadap keputusan Mahkamah dalam menyelesaikan kes pembunuhan Al-Tantuya. Sudah semestinya rakyat sukar untuk mempercayai dengan apa yang berlaku ini.

Kedua ialah KDN hari ini berjaya menangguhkan keputusan yang dibuat oleh Mahkamah Tinggi Khamis lalu yang membenarkan mingguan Katholik Herald menggunakan kalimah Allah sementara menunggu perbicaraan rayuan KDN terhadap keputusan . Isu ini telah menyebabkan ramai individu terutamanya yang beragama Islam mengeluarkan buah fikiran masing-masing. Segelintirnya begitu agresif memperjuangkan kalimah Allah, sedangkan mereka terang-terang melawan hukum Allah SWT.

Pro Reform akan berusaha mempublishkan gambar-gambar terkini setiap hari, yang dirasakan teramat sukar untuk kita lihat sebelum ini. Semuanya merupakan Kebesaran Allah SWT dan sentiasa mengingatkan umatNya bahawa Kiamat sudah terlalu hampir.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA