" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

08 January 2010

Kenyataan Media Timbalan Presiden PKR

KENYATAAN MEDIA
Tarikh: 8 Januari 2010

NOTIS PERLETAKAN JAWATAN SETIAUSAHA AGUNG

Saya telah menerima melalui emel salinan notis perletakan jawatan sebagai Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) daripada Dato' Salehuddin Hashim.

Notis itu dihantar kepada Presiden KEADILAN, Dr Wan Azizah Ismail, dan Ketua Umum, Sdr Anwar Ibrahim. Saya percaya mereka juga sudah menerima notis itu.

Mengikut Dato' Salehuddin notis berkuatkuasa mulai 31 Januari 2010. Beliau tidak memberikan apa-apa alasan meletak jawatan.

Kebetulannya esok Biro Politik dan Majlis Pimpinan Pusat mengadakan mesyuarat biasanya. Biro Politik akan membincangkan notis tersebut dan mengambil keputusan sama ada hendak menerima atau tidak perletakan jawatan itu.


DR. SYED HUSIN ALI
Timbalan Presiden,
Parti Keadilan Rakyat

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA