" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

05 January 2010

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama 5 Jan 2010

Makin hari, makin banyak pemandangan dilangit yang amat sukar untuk dilihat sebelum ini. Saya mengamati hari demi hari yang pastinya ini merupakan sebahagian daripada Kebesaran Allah SWT.

Suasana politik terutamanya dalam negara kita, makin hari, makin bertambah 'panas'. Negeri Serambi Mekah dijadikan sasaran oleh 'Pakatan Dajjal'. Mereka sentiasa berusaha untuk menjatuhkan Tok Guru kerana bagi mereka, selagi Tok Guru masih ada, selagi itulah segala perancangan jahat mereka sukar untuk dilaksanakan.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA