" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 January 2010

Duta, Wakil Asing Bimbang Isu Kalimah Allah

Duta dan wakil asing menyatakan kebimbangan mereka terhadap isu kalimah Allah berikutan tindakan kerajaan seolah-olah menafikan peranan Sultan dalam isu ini. Turut dinyatakan peranan mahkamah dan cara lantikan hakim dalam perbicaraan kes liwat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Kebimbangan itu dinyatakan dalam pertemuan tertutup Parti Keadilan Rakyat (PKR) bersama duta asing. Pengerusi Biro Antarabangsa PKR, Mustaffa Kamil Ayub berkata, PKR juga menyatakan pendirian berhubung isu kalimah Allah dan kes perbicaraan Anwar.

"Kita beranggapan isu ini dibangkitkan bagi menutup segala isu besar dalam negara seperti kehilangan enjin dan dan wang berbilion ringgit", ujar Mustaffa.

(TVS)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA