" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

27 January 2010

Gambar Untuk Dikongsi Bersama 26 Jan 2010

Pro Reform memohon maaf diatas kelewatan mempublishkan gambar yang diambil semalam. Keadaan cuaca semalam umpama masih berada dalam musim tengkujuh lagi. Dari pagi hujan mula turun kadang-kala lebat sehingga ke petang.

Namun 'wajah misteri' tetap juga kelihatan, malah semakin bertambah. Awan yang berada paling bawah bolewh dikatakan memiliki wajah misteri. Apakah petanda semua kejadian ini? Sama-samalah kita renungkan.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA