" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

10 January 2010

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama 10 Jan 2010

UPDATE: Nampaknya usaha 'Pakatan Dajjal' untuk mewujudkan suasana tegang dalam negara masih gagal dihentikan oleh kerajaan UMNO/BN. Di khabarkan malam semalam, provokasi membakar gereja telah menular ke Perak membabitkan dua buah gereja dan sebuah sekolah di Taiping. Yang terbaru sekali dikhabarkan provokasi ini telah menular ke Melaka membabitkan sebuah gereja di Durian Daun.

Dibawah saya publishkan gambar-gambar untuk dikongsi bersama sahabat-sahabat. Ini adalah sebahagian daripadanya. Saya akan update lagi selepas ini.
No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA