" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

20 January 2010

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama 20 Jan 2010

Pro Reform ulangi makluman mengenai tajuk 'Gambar Untuk Di Kongsi Bersama' yang telah bermula pada 30/12/09. Pro Reform akan berusaha untuk publishkan gambar-gambar yang dirasakan belum ataupun sukar dilihat sebelum ini setiap hari. Memandangkan cuaca semakin tidak menentu, politik semasa yang semakin bercelaru, Pro Reform memilih untuk berkongsi mengenai "Kebesaran Allah" dengan cara ini.

Gambar-gambar berkenaan diambil sendiri oleh Pro Reform pada hari yang sama. Kebanyakannya, hanya gambar akan dipublishkan. Buat masa ini, Pro Reform hanya memilih fenomena semasa di langit.No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA