" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

21 December 2009

Gerakan Pula Dijadikan Sasaran

Sebelum ini komponen BN iaitu UMNO, MCA dan MIC telah menunjukkan tanda-tanda parti itu sukar untuk dipulihkan lagi dari pergolakan, bahkan ianya semakin menjadi-jadi. Terbaru, Gerakan tidak ketinggalan sama.

Presidennya Tan Sri Dr Koh Tsu Koon semalam mangatakan tindakan bekas naib presiden Gerakan Huan Cheng Guan keluar parti bersama beberapa penyokongnya tidak akan mengugat kedudukan Gerakan. Huan, bekas Ahli Parlimen Batu Kawan, meletakkan jawatan dan keluar daripada Gerakan Rabu lepas untuk menyertai Parti Cinta Malaysia (PCM).

Beginilah cara reform yang digunakan oleh pimpinan UMNO dalam menangani permasaalahan. Najib har ini mengatakan bahawa isu meminta Koh Tsu Koon melepaskan jawatan sebagai Pengerusi BN Pulau Piang adalah pandangan peribadi semata-mata. Sedangkan semalam riuh anggota UMNO Pulau Piang diketuai oleh Zahid Hamidi.

Mereka memilih untuk menyalahkan Koh Tsu Koon dan Gerekan diatas kekalahan mereka di sana. Mereka tidak akan berubah..! Tidak mahu mangakui bahawa angkara pimpinan UMNOlah BN telah ditolak bukan sahaja di Pulau Pinang malah oleh majoriti rakyat Malaysia....

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA