" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

30 December 2009

Gambar Untuk Di Kongsi Bersama

Mengikut keadaan cuaca yang melanda dunia mutakhir ini dimana Eropah telah ditimpa dengan ribut salji dan suhu yang sejuk melampau dalam sejarah yang telah menyebabkan beberapa kematian, negara kita juga tidak ketinggalan mengalami perubahan cuaca ini.

Cuma negara kita tidaklah dilanda salji. Perubahan yang paling senang untuk dilihat sekarang ialah musim buah-buahan sudah tidak menentu lagi. Ada yang berbuah sehingga 3 kali dalam setahun.

Jika kita amati lagi terutama sekali bagi negeri Pantai Timur Semenanjug, musim tengkujuh kali amat berbeza sekali dengan musim yang sebelumnya. Kali ini, dengan hujan yang tidak menentu, angin kencang dan kadang-kala kedengaran guruh bersertakan petir.

Hujan yang turun juga bersertakan dengan asap (umpama jerebu). Yang anehnya, bila hujan berhenti, asap juga hilang dengan serta-merta. Lihatlah gambar-gambar yang saya rakam selepas hujan berhenti melanda Pantai Timur Semenanjung.

Bagi saya, fenomena ini berlaku sebagai isyarat daripada Allah swt kepada umatnya bahawa kiamat sudah terlalu hampir.


No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA