" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

17 December 2009

Dr Syed Husin Ali Angkat Sumpah Ahli Dewan Negara

Timbalan Presiden PKR Dr Syed Husin Ali semalam mengangkat sumpah sebagai Ahli Dewan Negara untuk tempoh tiga tahun. Upacara itu diadakan di hadapan Yang Dipertua Dewan Negara, Datuk Wong Foon Meng di bangunan Parlimen di sini.

Syed Husin, 63, yang dilantik oleh Dewan Undangan Negeri Selangor, berkelulusan Ijazah Doktor Falsafah daripada London School of Economics dan bergiat dalam politik sejak 50 tahun lalu. Ditemui selepas upacara itu, beliau berharap dapat menyumbang idea sebaik mungkin untuk kepentingan rakyat.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA