" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

23 May 2010

Video Imej Misteri 22 Mei 2010* semua video/gambar imej misteri paling terkini adalah 100% hasil kerja PRO REFORM. Niat PRO REFORM adalah untuk kongsi bersama pembaca agar kita tidak terlalai dan sentiasa berwaspada dalam menempuh era FITNAH dan SIHIR DAJJAL. Mereka akan sentiasa berusaha dengan menggunakan apa cara sekalipun semata-mata untuk MELALAIKAN kita, apatah lagi sekarang, dimana kita sudah pun berada pada ZON KRITIKAL dalam menghadapi kedatangan HARI KIAMAT

2 comments:

Anonymous said...

maaf la...saya tak nampak apa2

Anonymous said...

Pro Reform aka Syamb Yeol.Kurangkan penggunaan dadah dalam kehidupan seharian,najis dadah membawa kepada kerosakan.bila dah khayal,mula fikir macam2.tengok langit akan nampak benda pelik,tengok bumi akan nampak benda aneh,cuba tengok diri sendiri depan cermin.bukan cermin muka,tapi cermin diri.

Dulu blog ni cukup bagus,sekarang dah hilang konsep.pil kuda banyak merosakkan jiwa.

Kalau nak berhenti terus memang agak sukar,jadi kurangkan penggunaan.lama klamaan akan boleh berhenti terus.

malam ceramah perdana ternampak tuan sangat2 kurus,cengkung dan tak bermaya.kalau kena tolak dek angin,serta merta akan tumbang.

macam mana nak berjuang dalam keadaan khayal?

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA