" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 May 2010

UMNO Sentiasa Kota Janji

UMNO/BN hari ini telah membuktikan bahawa mereka akan mengotakan janji apabila telah 'menganugerahkan' jawatan senator kepada Bekas ketua AMK Ezam Mohd Noor yang telah mengangkat sumpah hari ini.

Tugasan yang beliau lakukan untuk mendapat anugerah ini cukup senang...., hanya mengkritik terutama sekali terhadap DSAI tanpa memikirkan secara rasional samada ianya merupakan satu dosa disisi Allah SW.

Oleh kerana itu, spisis sejenis Ezam ini semakin membiak. Bermula dari Setiausaha Agung, Ahli Parlimen, Adun dan Ketua AMK Negeri bersama Setiausahanya yang juga tak mahu ketingglan untuk mengecap sama 'kenikmatan berpolitik acuan UMNO'.

Inilah kelebihan yang ada kepada parti UMNO yang merupakan parti Melayu yang tergah sekali. Agama dan politik tidak boleh bercampur. Maka lahirlah kenyataan dari pemimpin dan penyokong mereka bahawa TGNA biadap dengan mengingkari nasihat Sultan supaya tidak menggunakan masjid untuk berpolitik.

Untuk melahirkan niat murni Najib dengan slogan 1 Malaysia...., G. Palanivel juga tidak ketinggalan mendapat anugerah daripada UMNO/BN diatas kesanggupan beliau digugurkan sebagai calon BN bagi kerusi Parlimen Hulu Selangor bulan lalu, unutk memberi laluan kepada calon baru penuh misteri yang telah siap diatur...

Inilah kehebatan UMNO dulu kini dan... sampai KIAMAT...

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA