" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

08 May 2010

'Mat Rempit' Cedera Ditembak, Anggota Polis Ditahan

Seorang anggota polis ditahan kerana dipercayai melepaskan tembakan kepada penunggang motosikal yang didakwa sebagai mat rempit ketika mengejar mereka di Jalan Jelebu, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 3 pagi itu, anggota polis dalam sebuah kereta peronda dikatakan dicemuh oleh penunggang motosikal berkenaan, menyebabkan tembakan dilepaskan.

Mengikut laporan The Star Online, tembakan itu mengenai bahagian pinggul penunggang motosikal berusia 17 tahun yang kini dirawat di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban.

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA