" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

31 December 2008

Propaganda Umno Tidak Wajar Dilayan-DSAI

Baru-baru ini saya mendengar khabar yang tak baik dari orang Umno yang mengatakan bahawa ada pergolakan di dalam kepimpinan KeADILan di Selangor.

Khabarnya Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim sedang dalam percubaan digulingkan dan Azmin Ali hendak dinaikkan sebagai MB Selangor baru.

Saya harap masalah dalaman KeADILan dapat diatasi segera supaya boleh bertumpu bebakti kepada rakyat di samping melunaskan janji-janji pilihanraya.

Samada ini fitnah atau tidak saya harap masalah ini wajar diatasi supaya seluruh pimpinan atas KeADILan dapat bekerja seperti biasa untuk rakyat.

Kalau tidak kerajaan Selangor takkan kekal lama lagi lima tahun kelak. PR akan terus kempunan nak perintah M`sia.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA