" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

15 December 2008

IMBAS KEMBALI BERMULANYA GELOMBANG BARU INI (Bhgn 3)

Sekembalinya DSAI ketanah air,maka suasana KEHANGATAN politik di negara kita kembali lagi.Disinilah GELOMBANG MAHUKAN PERUBAHAN kembali dengan GAHNYA..Kerajaan BN betul2 dapat merasakannya.Sebelum ini DSAI dibagi CUTI PAKSA oleh mereka.
Kita semua sudah sedia maklum,PAS & DAP teramat sukar untuk duduk semeja.Cuba kita ingat kembali semasa BA terbentuk pada 1999 dengan ketiadaan DSAI.Dsaat2 akhir untuk menghadapi PRU-10,DAP telah mengambil tindakan keluar dari BA.PKR pada masa itu dipimpin oleh Dr Wan Azizah tak dapat mengatasi ketidaksefahaman ini.PKR hanya mampu mempertahankan kerusi di Permatang Pauh sahaja.
Bila DSAI menerajui PKR dengan jawatan Ketua Umum,PKR kembali mendapat sokongan RAKYAT dari pelbagai bangsa dinegara kita.PKR,PAS & DAP sekarang sudah dapat duduk dibawah satu pakatan yang dinamakan PAKATAN RAKYAT.Dengan KEKUATAN PR,maka semasa PRU-12 pada Mac lalu,PR telah menggegarkan negara kita dengan kemenagan yang begitu BESAR...

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA