" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

26 December 2008

BLOG HINA ISLAM MUNCUL LG.......

Saya dapat maklumat ini dari blog sahabat,(perisik-rakyat).Kelahirannya blog ini masih baru lagi pada 24 Dec iaitu sehari sebelum hari krismas.
Blog ini telah dinamakan diatas nama wanita yang bernama Adibah Ahmad.Yang saya terasa terkilan,siap dengan gambar & nombor telefon dipaparkan pada blog ini.Jarang anak melayu berani sampai ketahap ini.
Mengikut maklumat kat tempat wanita ini bekerja,confirm Adibah ini kena sabotaj.Report polis pun sudah dibuat.Ada dari mereka mengatakan siap dah jumpa menteri lagi..Masaalahnya bila diminta copy report polis untuk dipublish pada blog sahabat(perisik-rakyat) yang telah memberikan maklumat ini,masih lagi gagal.Sama2 kita tunggu apa kah kesudahannya.....

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA