" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

31 October 2010

Kelantan Bercuti Hari Ini Sempena Kemenangan Semalam

Buat pertama kalinya Kelantan muncul juara Piala Malaysia dengan menewaskan Negeri Sembilan 2-1 di Stadium Nasional Bukit Jalil malam tadi. Kemenangan itu turut menebus kekalahan musim lalu yang tewas 1-3 kepada Negeri Sembilan yang juga pada saingan akhir.

Sempena kemenangan, hari ini Kelantan telah diumumkan cuti. Pengumuman telah di buat oleh Timbalan Menteri Besar Kelantan, Datuk Ahmad Yaakob di Stadium Bukit Jalil selepas menyaksikan sendiri detik bersejarah semalam.

Beliau yang mewakili TGNA juga turut berjanji akan memberi imbuhan wang tunai kepada pemain. PRO REFORM mengucapkan syabas... Klate sememenyoo.... buleh...!!!

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA