" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

20 July 2010

VIDEO DEMI KESEDARAN - PHASE 3

Sama-samalah kita berdoa kepada Yang Maha Esa agar kita tidak terlalai dan sentiasa berwaspada dalam menempuh era FITNAH dan SIHIR DAJJAL. Ingatlah..!!! mereka yang tergolong dalam GOLONGAN DAJJAL akan sentiasa berusaha dan tidak peduli dengan apa cara sekalipun semata-mata untuk melalaikan kita semua.

Sedarlah..., kita sekarang sudah pun berada pada ZON KRITIKAL dalam menghadapi kedatangan HARI KIAMAT. Klik seterusnya untuk menonton video PHASE 3, insyaALLAH..., ianya akan memberi kesedaran kepada kita semua selagi peluang masih ada.

bersambung...

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA