" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

08 July 2010

Menteri Enggan Sahut Cabaran Debat Isu Felda

Non vt-felda

Walaupun tarikhnya masih belum ditentukan, namun tadi telah berlangsung upacara ‘memanaskan gelanggang’ di antara kedua pendebat.

Demikian apa yang berlaku di lobi parlimen hari ini apabila Presiden Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK), Mazlan Aliman tegas dengan pendiriannya mencabar Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Ahmad Maslan untuk mengadakan debat secara terbuka.

Sementara Ahmad pula hanya mahu berdialog kerana beralasan debat tidak dapat merungkai sebarang masalah.

Manakala menurut Mazlan, debat itu akan diadakan secara terbuka dan mengalu-alukan mana-mana stesen televisyen kerajaan mahupun swasta untuk menyiarkannya secara langsung agar rakyat dapat menilai secara jelas apa yang berlaku di dalam Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA).


(TVS)

" Ya Allah berilah Hidayat, Hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda. Bantulah baginda. Begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya Allah selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya Allah bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA