" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

06 March 2010

Zulkifli Kini Agen Bebas, Bukan Lagi Ahli PKR

Parti Keadilan Rakyat mengambil tindakan tegas keatas mana-mana ahlinya yang melanggar displin. Majlis Pimpinan Pusat sebulat suara melucut keanggotaan Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu Zulkifli Nordin. Beliau diambil tindakan diatas laporan polis yang difailkan beliau terhadap Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad dan kandungan wawancara di televisyen yang melanggar Perkara 27 Perlembagaan Parti.Perlucutan ini berkuatkuasa Isnin depan. Tempoh rayuan dalam masa 14.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA