" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

07 September 2011

Wisma Putra Akan Bawa Pulang Pelajar Di Syria

HOMS 7 SEPT : Wisma Putra dilaporkan akan membawa pulang semua pelajar Malaysia di Syria ekoran dinegara bergolak itu semakin meruncing, lapor Radio Sinar FM pagi tadi. Terkini tentera Syria dilaporkan menembaka mati dua orang awam dalam serangan dibandar Homs, Syria. Dalam pada itu ketegangan juga telah menyebabkan rancangan lawatan wakil negara Arab di Syria terpaksa dibatalkan.
 
- TVSnews 

No comments: